Oddense Børnehave oser af god stemning. Det vil I opleve allerede første gang I besøger os. Vi er også en børnehave, hvor vi siger tingene, som de er. Men først og fremmest er vi positive og imødekommende overfor alle.

Vi er en lille børnehave, derfor kender vi alle børnene og deres forældre rigtig godt. Vi ved også hvad børnene oplever udenfor børnehaven. En går til gymnastik.  En anden skal sove hos farmor i weekenden.  For os er det vigtigt at vi snakker med børnene om det der sker i deres liv.

Vi siger godmorgen til alle børnene og er opmærksom på hvordan børnene har det.  Vi går ned på hug, når vi snakker med børnene. Vi sætter os på gulvet sammen med børnene og går ind i deres verden.

Vi har nogle helt fantastiske rammer både ude og inde. Inde har vi bl.a. et stort køkken, hvor børnene kan være med til at lave mad. Ude har vi  en skøn legeplads med mulighed for f.eks. at gemme sig samt fantastiske muligheder i lokalområdet, f.eks. spøgelsesskoven, som kan give en kilderen i maven

Børnehaven ligger lige ved siden af skolen og hallen. Det benytter vi os af og bruger skolens faciliteter såsom tarzanbane, skoleskoven og skolesøen. I vinter halvåret benytter vi også Oddense hallen til fysiske udfoldelser. Vi finder f.eks. hoppepuden frem og slår koldbøtter på den.

Vi vil gerne give børnene indblik i de forskellige traditioner, der fejres i årets løb, f.eks. fastelavn, jul og påske. Ligeledes at traditioner kan være andet end helligdage, f.eks. bedsteforældredag, koloni og sensommerfest.

Publiceret 28-06-2017